Ο Ερμής είναι πολύ δύσκολα ορατός στην ανατολή και το ηλιοβασίλεμα γιατί χάνεται από το φως του ήλιου. Δύσκολη ορατότητα. Προς το τέλος Ιουνίου θα είναι πιο εύκολο να τον δούμε.
Η Αφροδίτη (μέγεθος -3,9, στους Διδύμους) λάμπει στα δυτικά-βορειοδυτικά νωρίς στο βραδινό λυκόφως. O δίσκος του πλανήτη έχει διάμετρο 13 δευτερόλεπτα της μοίρας. Καλή ορατότητα.
Ο Άρης (μέγεθος -1,2, στον Αιγόκερο) ανατέλλει κατά τις 12:30 το βράδυ. Βρίσκεται στα νότια-νοτιοανατολικά, 26 μοίρες μακριά από τον Κρόνο. Ο Άρης γίνεται όλο και πιο λαμπρός, πλησιάζοντας στην αντίθεσή του στο τέλος Ιουλίου. Τέλεια ορατότητα.
Ο Δίας (μέγεθος -2,5, στο Ζυγό) τον βλέπουμε μετά τη δύση του ηλίου και φέγγει στον αμυδρό αστερισμό του Ζυγού προς τα Νότια. Τα μεσάνυχτα είναι η πιο κατάλληλη ώρα για να έχετε την καλύτερη θέαση του πλανήτη όπου θα μπορούσαν να αποκαλύπτονται πολλές λεπτομέρειες πάνω στην επιφάνειά του. Τέλεια ορατότητα.
Ο Κρόνος (μέγεθος +0,3) ανατέλλει περίπου στις 10:30 μμ. Φτάνει στο ψηλότερό του σημείο προς το νότο πριν αρχίσει το λυκαυγές, περίπου 26 μοίρες στα δεξιά του λαμπρότερου Άρη. Τέλεια ορατότητα.
Ο Ουρανός ανατέλλει λίγο πριν την ανατολή του ήλιου (γύρω στις 4 π.μ.). Η ορατότητα επιδεινώνεται καθώς ο ουρανός γίνεται πιο φωτεινός λόγω ήλιου. Δύσκολη ορατότητα
Ο Ποσειδώνας ανατέλλει λίγο πριν την ανατολή του ήλιου οπότε κρύβεται μέσα στη λάμψη του.. Πολύ δύσκολη ορατότητα